Головна » 2016 » Листопад » 3 » Вельветовий Хеллоуїн
20:48
Вельветовий Хеллоуїн

Один раз нарік кожен має можливість переодягтися в нечисть як добру, так і злу та жахливу, таким чином відлякуючи духів з потойбіччя. Але ж в той час це просто весело, особливо якщо ти студент та маєш жагу до пригод та повного відриву в колі таких же відчайдушних друзів!

Таку можливість весело та без страху провести Хеллоуїн в цьому році підготували: Первинна профспілкова організація студентів КДПУ ім.В.Винниченка, актив ГО Молодіжна організація «КУРС» за ініціативи його голови Миколи Балєлова та заступника Бодяна Максима, та активної участі членів організації. Микола Болєлов до речі також є і головою Молодіжної ради міста Кіровоград та активно сприяє цікавому дозвіллю молоді нашого міста.

В жахливо-прекрасних костюмах відьом, упирів, перевертнів та просто різних монстрів, студенти Вузів нашого міста створювали образи безстрашних героїв містичного вечора під драйвову музику Dj Harden та позували для світлин фотографа Kotvaliko. Конкурси «Мумія», «Коло захисту» та інші, для виходців з потойбіччя проводила чарівна та креативна ведуча Іра Погрібняк, яка до речі доведе до кольок присутніх та учасників будь-якого заходу.

Час наближається до півночі, побоювання, що хтось перетвориться в гарбуза, не покидають учасників «Вельветового Хеллоуїну», але затишна атмосфера нічного та гостинного клубу Вельвет  сприяє веселощам та вигнанню не тільки злих духів, але й поганого настрою… В гарбуза ніхто не перетворився,але деякі гості знайшли собі свою «жахливу половинку» та море позитиву!

Світанок не за горами, а декому ще й вставати на першу пару.. Тож пора завершувати День всіх святих та переходити до буденного студентського життя, яке вирує в усіх його проявах та запам’ятовується як і це свято на все життя!

Журналіст: Джоган Валентин

Переглядів: 280 | Додав: kotvaliko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar