Головна » 2017 » Травень » 7 » Спорт - це життя! Турнір з волейболу між мешканцями 3 та 4 гуртожитків ЦДПУ ім.В.Виниченка
14:24
Спорт - це життя! Турнір з волейболу між мешканцями 3 та 4 гуртожитків ЦДПУ ім.В.Виниченка

        Спорт - це життя! Під цим гаслом відбулися змагання з волейболу, організовані головою Громадської молодіжної організації "КУРС" Миколою Балєловим


     Спортивний майданчик був заздалегідь підготувлений до турніру. 
     Проходила запекла боротьба між мешканцями 3 та 4 гуртожитків Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка. 
     Участь взяли 5 команд, серед яких студенти різних факультетів. 


     Змагання проходили в 3 етапи: на першому етапі команди змагалися в підгрупах, після чого відбувалися півфінальні та фінальні зустрічі. 


    У фіналі зустрілись команди "Збірна" та "Пістони". У напруженому протистоянні сильнішими виявилась команда "Збірна", капітаном якої є Болєлов Олександр
    За традиціями спортивних змагань з волейболу було обрано кращого гравця. Ним виявився Фалєєв Олександр. Його активність та жага до перемоги не могли залишитись без уваги! 


    Вболівальники та глядачі активно підтримували спортсменів, розділяючи з ними перемоги і поразки. 


    Турнір відбувся за підтримки депутата Кіровоградської міської ради від РПЛ Сергія Бойка, магазину розумних покупок “Brain” та туристичного агенства “Соната”. 
     Спортсмени були нагороджені кубком, грамотами, грошовими преміями та подарунками від спонсорів.  Тож, з впевненістю можна сказати, що організатору все вдалось і тепер залишається з нетерпінням чекати на наступну зустріч!

Переглядів: 310 | Додав: Yana_Voitenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar