Головна » 2018 » Травень » 17 » Організаційно та фінансово підтримали "Студмісто-2018"
16:54
Організаційно та фінансово підтримали "Студмісто-2018"

Щоб остаточно пробудитись та зарядитись позитивом, організатори свята влаштували енергійну руханку-флешмоб. Одразу після неї шляхом жеребкування координатори об’єднались зі своїми командами – почався перший етап квесту. Учасники кожної з команд мужньо боролись за перемогу. Новинкою цьогорічного квесту стала локація «Головоломки». Майже всі команди показали гарні результати у вирішенні цього інтелектуального завдання.

По завершенню першого етапу, залежно від часу проходження, команди отримали Студмані. Другий етап квесту – це ще одна родзинка цьогорічного заходу від організаторів свята – Профком студентів ЦДПУ ім. В.Винниченка. Учасники отримали інструкції та матеріали для побудови власного Студміста. Кожній команді дісталось одне міністерство, в рамках якого вони мали облаштувати містечко. Міністри від кожного міністерства узгодили план забудови та прийнялись за роботу. Чарівне студмістечко розквітало та змінювало свій вигляд з кожними правками команд. Лінії електрофікацій, порти, заводи, лікарні, парки, військові частини, школи маглів та навіть педвард імені Олександра Самосьєва. Чого тільки не вигадали наші креативні студенти аби здобути перемогу. Не менш важливим був захист своїх забудов. Міністр від кожної команди представляв свій вклад у створенні спільного проекту та важливість саме свого міністерства. Цей етап неабияк змінив очікувані результати.

Отже, впевнено вирвалась вперед та посіла перше місце команда факультету історії та права, які підкорили всіх своїм креативним підходом до вирішення завдань. Друге місце зайняла команда фізико-математичного факультету. З невеликим відривом у декілька балів на третьому місці опинилась команда мистецького факультету. Переможці отримали грошові нагороди від ППО студентів ЦДПУ ім.В.Винниченка, цінні призи, сертифікати та квитки від спонсорів свята.

Переглядів: 54 | Додав: balelov351 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar