Головна » 2016 » Жовтень » 22 » Микола Балєлов - новообраний голова Молодіжної ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради
20:03
Микола Балєлов - новообраний голова Молодіжної ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради

Вибори голови Молодіжної ради є однією із головних подій в суспільно - політичному житті міста, адже молодь – це рушійна сила у важливих процесах становлення та формування майбутнього нашої держави. Тому вкрай важливим є той момент, який саме лідер очолить вищезгаданий орган влади. Перед цією людиною стоїть надважливе завдання : власним прикладом та справами розвивати та підтримувати молодіжну свідомість, здійснювати організацію дозвілля і брати участь у вирішенні гостро - соціальних проблем міста та громадян.

19 жовтня 2016 року відбулися вибори голови Молодіжної ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради.

Одним із кандидатів на посаду голови Молодіжної ради виступив Микола Балєлов. Під час своєї промови він познайомив присутніх зі своїми проектами, які ( не без допомоги активу) має намір втілити у життя та презентував довгоочікуваний перший випуск «Молодіжки» - газети від Молодіжної ради. Також оратор нагадав про необхідність вирішення таких нагальних питань як: необхідність безкоштовної психологічної підтримки молоді; пріоритетність для економічного, соціального, політичного та особистісного розвитку молоді нашого міста; доступність політичних процесів для активної молоді, адже  Молодіжна рада є дорадчо - консультативним органом при міські владі, у якого є можливості та ресурси для реалізації цього завдання.

За результатами розгорнутих дебатів та презентацій проектів, перемогу одержав перспективний діяч Микола Балєлов, який зарекомендував себе відповідальністю за свої слова та втіленням ідей у життя.
Він також є дійсним головою Правління молодіжної громадської організації “Курс” та заступником голови профкому Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка.

Новообраний голова Молодіжної ради закцентував увагу на тому , що готовий ділитися своїми напрацюваннями із кожним,  хто готовий приєднатися до складу його команди.

Під час свого дебютного виступу на новій посаді, пан Балєлов зазначив про необхідність обрання керівного складу, тому на відкритому голосуванні було обрано першим заступником Колєву Катарину, заступником із інформаційної політики та зв'язків із громадськістю – Трушевич Ганну, заступником із організації культурно-масової роботи – Джогана Валентина. А ще присутнім було оголошено плани активного впровадження мотиваційних заходів для популяризації серед молоді ідей та цілей Молодіжної ради та створення ініціативного оточення, яке буде  працювати заради інтересів міської громади.

Журналіст: Джоган Валентин

Переглядів: 253 | Додав: kotvaliko | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar